MUĞLA / MENTEŞE - Şemsiana Anaokulu

e-Twinning

2021-2022 Eğitim Öğretim okulumuz 5/B sınıfı öğretmeni Ayşe DOĞAN ve öğrencileri Türkiye,Yunanistan ve Sırbistan ortaklı L.I.V.E Little Invertors Save Forest Ecosystems Uluslararası eTwinning projesine dahil oldular. Projede "Bir baykuş sürüsü, ormanda çıkan büyük yangından zar zor kaçar ve barınak arar. Her kuş, yangınlarda bulunan bir nesneyi yanına alır ve yardım istemek için sınıflarımıza gelir, böylece ormanları kurtarmak ve dünyayı bilgilendirmek için bir plan yapabiliriz. Bu eşyalar ateşle yakılan büyük icatların parçalarıdır. Öğrenciler icadının yoğunluğunu keşfetmeli, onları yeniden tasarlamalı ve baykuşların planlarını gerçekleştirmelerine yardımcı olmak için kullanmalıdır. Bu sayede, steam faaliyetleri ile bilimsel ve hesaplamalı düşünceye tanıtılacak ve aynı zamanda çevre sorunları ve doğal afetler hakkındaki empatilerini ve farkındalıklarını geliştirecek yaşam ve yumuşak beceriler geliştireceklerdir."

Yayın: 06.05.2022 - Güncelleme: 06.05.2022 16:41 - Görüntülenme: 117